A bekeverő tartályból az erjesztendő cefre saválló acéltartályokba kerül ahol állandó ellenőrzés mellett a szükség szerinti hűtés és keverés, gázelvezetés mellett néhány hét alatt megtörténik az alkoholos erjedés (4). A kierjedt cefre szivattyú segítségével az élenjáró technológiát, aromadúsító egységet és deflegmátort tartalmazó elválasztó oszlopot alkalmazó desztillálóba kerül (5) ahol megtörténik a 70-85% alkoholtartalmú pálinka kinyerése. Pálinkafőző mestereink nagy gonddal vigyáznak arra, hogy az ártalmas és rossz ízt okozó elő- és utópárlattól teljesen mentesüljön a lefőzött pálinka. A nyers pálinkát legalább hat hónapon át saválló acéltartályokban pihentetjük (6) a teljesen sima, harmonikus ízhatás kialakulása érdekében. Pálinkáink egy részénél különböző fa-fajtákkal való érintkezést, érlelést is alkalmazunk különleges ízhatások kialakulását megteremtve.
A pihentetett és érlelt pálinkák kívánt szesztartalmát ioncserélt vízzel állítjuk be, majd egy -5C°-on elvégzett, tükrös tisztaságot biztosító membrán szűrés után megtörténik a kész pálinka palackozása.