Budapesttől 30 percre, Etyeken található panorámás, kulturált környezetben kialakított családi birtokon fekszik a Czimeres Pálinkaház, a hozzátartozó 60 fő befogadására alkalmas pincevendéglő és a 50-150 fő kényelmes elhelyezését szolgáló fedett, zöld környezetbe illesztett, varázslatos kilátást nyújtó nyári terasz. A fedett terasz alapterülete 220 m², behúzható oldalfalaival különböző időjárási viszonyokhoz rugalmasan alakítható.

A látványos, szépen parkosított 15.000 m²-es kerttel, korlátlan ingyenes parkolási lehetőséggel, saját konyhával és kemencével, szabad tüzes főzési lehetőséggel rendelkező birtok minden igényt kielégítő esküvői fogadás és ünnepség tökéletes helyszíne.

A kihelyezett szabadtéri esküvői szertartás és ebéd vagy vacsora ugyanazon helyen megtartható, akár a Melocco Miklós által készített „Isten áldd meg a magyart” című gyönyörű szobor előterében.
Igény esetén lehetőség van arra, hogy az ifjú pár elkészítse a többszörösen díjnyertes, lenyűgöző látványt nyújtó pálinkafőzdében „élete pálinkáját” vagy meglepheti a vendégeket külön erre az alkalomra palackozott Etyeki Czimeres pálinkákkal.

Lehetőség van továbbá a Pálinkafőzde megtekintésére, így a vendégeket a fotózás, öltözködés ideje alatt egy 30 perces üzemlátogatás során ismerkedhetnek meg a hungarikum készítésének rejtelmeivel és egy rövid pálinkakóstolóval hangolhatnak a mulatságra.

Kérjük, a tervezett esküvő esetén tekintse meg lehetőségeinket, győződjön meg a leírtak valóságtartalmáról. Minden kérésének, igényének eleget téve kívánjuk elérni vendégeink tökéletes komfortérzetét, elégedettségét.

ETYEKI czimeres pálinkafőzde
2091 Etyek, Sóskúti úti pincesor
tel.: 06 20 250 1292 e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.
levelezési cím: 2091 Etyek, Pf: 36.
honlap: www.czimeres.hu
Kiss Balázs rendezvényszervező: +36 70 321 9291