Új szolgáltatásunk - esküvők rendezése

DSC04426Budapesttől 30 percre, Etyeken található panorámás, kulturált környezetben kialakított családi birtokon fekszik a Czimeres Pálinkaház, a hozzátartozó 60 fő befogadására alkalmas pincevendéglő és a 50-150 fő kényelmes elhelyezését szolgáló fedett, zöld környezetbe illesztett, varázslatos kilátást nyújtó nyári terasz. A fedett terasz alapterülete 220 m², behúzható oldalfalaival különböző időjárási viszonyokhoz rugalmasan alakítható.

A kihelyezett szabadtéri esküvői szertartás és ebéd vagy vacsora ugyanazon helyen megtartható, akár a Melocco Miklós által készített „Isten áldd meg a magyart” című gyönyörű szobor előterében.
Igény esetén lehetőség van arra, hogy az ifjú pár elkészítse a többszörösen díjnyertes, lenyűgöző látványt nyújtó pálinkafőzdében „élete pálinkáját” vagy meglepheti a vendégeket külön erre az alkalomra palackozott Etyeki Czimeres pálinkákkal.

Kérjük, a tervezett esküvő esetén tekintse meg lehetőségeinket, győződjön meg a leírtak valóságtartalmáról. Minden kérésének, igényének eleget téve kívánjuk elérni vendégeink tökéletes komfortérzetét, elégedettségét.

ETYEKI Czimeres Pálinkafőzde
2091 Etyek, Sóskúti úti pincesor
tel.: +36 20 250 1292 e-mail:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
levelezési cím: 2091 Etyek, Pf: 36.
Kiss Balázs rendezvényszervező: +36 70 321 9291
 


1. oldal / 9