Czmeres

A weboldalon csak 18. életévüket betöltött személyek adhatnak le rendelést!

Hogyan vásárolhat?
A kiválasztott termékek melletti mezőbe a kívánt mennyiséget beírva azt belehelyezheti virtuális kosarába. Továbblépés előtt még többször módosíthat, törölhet. Amennyiben befejezte a megvásárolni kívánt termékek összeválogatását, továbbléphet a rendelési adatok megadásához, majd véglegesítéséhez és a fizetéshez. A rendelést, illetve a házhozszállítás időpontját, az esetleges módosításokat, telefonszámot stb. munkatársunk e-mailben visszaigazolja. Ön és cégünk között szerződés ezzel a visszaigazolással jön létre.

Hogyan kapja meg a megrendelt terméket?
A megrendelt terméket átveheti személyesen pálinkafőzdénkben, nyitvatartási időben, vagy kérésére futárszolgálattal házhoz szállítjuk Önnek. A házhoz szállítás munkanapokon 8.00 – 16.00 óra között történik. A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 18 éven felüli személynek áll módunkban átadni. A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és külső alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben az összes Ön által reklamált tételt visszaszállítjuk. Amennyiben a terméket a szerződés, illetve a megbeszélés szerinti időpontban és helyen nem vették át, azaz a kiszállítás meghiúsul, munkatársunk még egyszer megkísérel Önnel új átvételi időpontban megállapodni. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, nem választ új időpontot, vagy az új időpontban sem sikerül az árut átadnunk megrendelését tárgytalannak tekintjük.

A házhoz szállítás díja:

  • Bruttó 15.000.-Ft megrendelés összeghatárig 1.900.- Ft
  • 15.000.-Ft feletti megrendelése esetén a szállítás INGYENES

Hogyan fizethet?
Személyes átvétel esetében a megrendelt árut kizárólag készpénzzel tudja kifizetni. Házhoz szállítás esetében a rendelt termékeket fizetheti átutalással, vagy utánvéttel, készpénzzel. Az utánvét díja, amit Ön a szállítónak fizet a csomag átadásakor.
Átutalás estén a rendelést azután tudjuk teljesíteni, ha a teljes ellenérték megérkezett a számlánkra.

Egyéb feltételek
Az Etyeki Czimeres Pálinka a kulturált alkoholfogyasztás elkötelezett híve, így nem fogadunk el rendelést tizennyolcadik életévét még be nem töltött egyéntől!

Rendelések teljesítése
Amennyiben rendelése munkanapokon 15 óráig beérkezik, és a megrendelt termékek készleten vannak a rendelést lehetőleg a következő munkanapon, de legkésőbb 2 munkanapon belül teljesítjük. Ha a rendelés teljesítése nehézségbe ütközik, úgy telefonon, vagy e-mailben értesítjük Önt, és egyeztetünk a teendőkről.